125ste lustrum van het Stedelijk Gymnasium Haarlem
HomeNieuws BestuurContactProgrammaKaartverkoop
Bestuur

Bestuur In Aeternum

De reünie in de zomer van 2010 was een daverend succes. Inmiddels is het nieuwe lustrumbestuur gevormd en zijn we hard aan de slag om het succes van het vorige lustrum te evenaren. Voor vragen of ideeën kunt u contact opnemen met een van de huidige bestuursleden op de emailadressen onder 'contact'.

Het huidige bestuur van de Stichting In Aeternum bestaat uit:Jan van Ewijk - Praeses
Jan deed eindexamen in 2005. Gelijk na zijn eindexamen ging hij voor vijf jaar naar de Verenigde Staten, waar hij Geschiedenis en Politicologie studeerde. Nu werkt hij als consultant bij Citigate First Financial. Hij woont in Amsterdam.
Sebastiaan Capel - Quaestor 
Sebas deed eindexamen in 1993. Na zijn periode op het Stedelijk studeerde Sebastiaan Sociale Geografie. Hij was van 2010 tot 2014 raadslid in Amsterdam namens D66. Nu is hij Voorzitter van Stadsdeel Zuid en zelfstandig communicatieadviseur. 
Juliet Jonkers - Ab-Actis
Juliet deed eindexamen in 2002. Daarna studeerde zij Nederlands. Nu werkt zij nij Uitgeverij Brandt, waar zij schrijvers begeleidt bij het behalen van eeuwige roem. 

Hein Bierman
Hein is niet alleen leraar Geschiedenis op het Stedelijk Gymnasium, hij was er ook leerling. 
Sophie De Weerd
Sophie deed eindexamen in 2003. Zij vond het zo leuk op school dat ze nu zelf voor de klas staat. 
Dirk De Bruijne 
Dirk deed eindexamen in 2000. Hij studeerde Geschiedenis en Bedrijfskunde aan respectievelijk de Universiteit van Utrecht en de Universiteit van Tilburg. Hij werkt als relatiemanager bij ABN AMRO. 
Tim Jacobs
Tim deed eindexamen in 2005. Daarna studeerde hij Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Als Tim niet zingt is hij leraar Geschiedenis en Maatschappijleer.